Maak het leven gemakkelijker,
ook voor zorgprofessionals

Femly is ontstaan vanuit de passie om families in contact te brengen met hun zieke en kwetsbare dierbaren. Grenzeloos en zonder zorgen samenzijn, daar staan wij voor.

In deze moeilijke tijd waar fysiek contact vaak moeilijk is, biedt Femly dé oplossing. Maar ook wanneer afstand moeilijk te overbruggen is (bijvoorbeeld kleinkinderen in Canada) is er Femly. Besmette patiënten of mensen uit de risicogroep kunnen Femly gebruiken om contact te houden met de hele familie. Maar ook in centrale ruimtes van verzorgingstehuizen kun je de Femly tv gebruiken voor meerdere bewoners tegelijkertijd. Alle kinderen en kleinkinderen, mantelzorgers en vrienden krijgen toegang tot een app. Hiermee kunnen ze naar hartenlust contact houden en informatie uitwisselen.

Start jouw aanvraag

Samen sterk

De familie altijd in contact, zelfs vanuit het buitenland.

Geluk door rust

Mantelzorg is al zwaar genoeg, breng meer rust in jouw leven.

Simpel

Stop de stekker in het stopcontact en FEMLY werkt.

Duurzaam

Meer bereiken in minder tijd.

Een consult op afstand

Wij zijn er voor de hele familie en alle verzorgers. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Sluit een abonnement af en ervaar het gemak van Femly. De Femly TV wordt kant en klaar aan de voordeur bezorgd. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen!

Naast de Femly TV verlicht de Femly app de zorgen en taken van mantelzorgers door middel van:

  • Beeldbellen
  • Reminders voor medicijngebruik
  • Agenda
  • Foto’s en video’s met elkaar delen
Femly aanvragen

Privacy en data

Femly weet als geen ander hoe gevoelig privacy van haar gebruikers en cliënten is. Wij gaan met data om alsof het die van onszelf betreft. Uiteraard voldoen wij 100% aan de AVG en overige geldende wet- en regelgeving. Wil je weten hoe wij tot in de kleine lettertjes privacy binnen Femly vormgeven? Lees dan onze Privacy policy. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Laat het ons dan weten.

Alle data die wij opslaan beveiligen wij. We hanteren hiervoor strikte eigen standaarden. Zo versleutelen wij alle persoonsdata binnen de Femly-app en op de Femly-tv. Daarnaast verbeteren wij periodiek onze beveiliging om deze voortdurend aan te scherpen.

Wij willen graag folders in ons verzorgingshuis verspreiden. Hebben jullie die?

ja die hebben we zeker! We sturen ze graag naar u toe (aan te vragen op [email protected])


Lees meer
Is er iets van een informatiepakket?

Ja die hebben we zeker!. We hebben documenten voor de zorgprofessionals, info voor de familie hoe te beeldbellen en adviezen over het gebruik van Femly in een zorginstelling. Vraag onze informatie aan via het contact formulier of bel ons op 085 065 72 49


Lees meer