Beeldzorg was nog nooit zo gemakkelijk

Maak de zorg gemakkelijker en leuker met Femly

  • Beeldzorg is eenvoudig via de eigen vertrouwde televisie. Een groot beeld en goed geluid zoals iedereen gewend is zonder hulp van de zorgverlener. 
  • Gebruik Femly ook gemakkelijk op een televisie in de centrale woonkamer. Geen moeilijke technologie en daardoor ook geen extra handjes nodig van medewerkers!
  • Breng samen met de familie een heldere dagstructuur aan met de agendafunctie. Of plan herinneringen voor medicijngebruik in. Dit geeft rust aan mantelzorgers en zorgverleners.
  • Iedereen eenvoudig contact met familie, vrienden en kennissen tovert een lach op het gezicht van elke oudere. Een groot voordeel: er is geen persoonlijke whatsapp of begeleiding van zorgverleners nodig. Zij kunnen focusen op het belangrijkste: de zorg.  

Uit testen is gebleken dat Femly zorgt voor meer geluk omdat er mooie momenten worden gedeeld. Dit zorgt voor meer rust bij ouderen. Willen we dat niet allemaal?

Eenvoudige implementatie onder begeleiding van de professionele en betrokken Femly consultants.

Spreek met een consultant

Het dagelijks geluk van Femly gebruikers steeg van een 6.7 naar een 8.3. 

Femly zorgde voor een stijging van 24%.

 

Samen sterk

De familie altijd in contact, zelfs vanuit het buitenland.

Geluk door rust

Mantelzorg is al zwaar genoeg, breng meer rust in jouw leven.

Simpel

Stop de stekker in het stopcontact en FEMLY werkt.

Duurzaam

Meer bereiken in minder tijd.

Wij zorgen voor de techniek, jullie voor de zorg

Beeldzorg staat of valt met een goede implementatie. 

Op basis van onze eigen ervaringen als mantelzorgers hebben wij Femly ontwikkeld.  Wij weten wat er nodig is. En we weten wat werkt. 

Daarom staan onze consultants voor jullie klaar met gepast advies. 

Het enige wat nodig is:  een goede wifi-verbinding, een televisie en het downloaden van de Femly app. Met de app betrek je op een laagdrempelige manier de omgeving bij de dagelijkse zorg.

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan

Privacy en data

Femly weet als geen ander hoe gevoelig privacy van haar gebruikers en cliënten is. Wij gaan met data om alsof het die van onszelf betreft. Uiteraard voldoen wij 100% aan de AVG en overige geldende wet- en regelgeving. Wil je weten hoe wij tot in de kleine lettertjes privacy binnen Femly vormgeven? Lees dan onze Privacy policy. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Laat het ons dan weten.

Alle data die wij opslaan beveiligen wij. We hanteren hiervoor strikte eigen standaarden. Zo versleutelen wij alle persoonsdata binnen de Femly-app en op de Femly-tv. Daarnaast verbeteren wij periodiek onze beveiliging om deze voortdurend aan te scherpen.

Wij zijn een zorgorganisatie en willen graag overleggen over de mogelijkheden van meerdere gebruikers

Onze consultants staan graag voor jullie klaar. Wij helpen met het in kaart brengen van jullie wensen en maken een op maat gemaakt voorstel. Vraag een afspraak aan via info@femly.nl of 085 065 72 49.


Lees meer
Is er iets van een informatiepakket?

Natuurlijk hebben wij documentatie. Maar we hebben iets veel beters. Onze ervaren consultants weten alles over implementatie, adviezen voor zorgprofessionals en hoe de familie het beste te betrekken. Met andere woorden: zij ontzorgen elke zorginstelling. Vraag nu dus een gesprek aan voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Aanvragen kan het contact formulier of […]
Lees meer