Voor mantelzorgers, door mantelzorgers

Femly is ontstaan uit de overtuiging dat de organisatie van mantelzorg rondom een zorgbehoevende eenvoudiger kan èn moet. Wij vinden dat zorgen voor een naaste geliefde ook samen kan gaan met een sociaal en rijk leven. Wij doen ons uiterste best om het leven van mantelzorgers te ontlasten en leuker te maken. SAMEN sterk, ondanks kwetsbare naasten. Dat is onze drive en daarom bestaat Femly.

Het team achter Femly

Het team achter Femly bestaat uit zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen: mensen die de zorg van binnenuit hebben geleid en mensen die jaren met hart en ziel voor naasten hebben gezorgd. Met een app en vertrouwde hulpmiddelen thuis kunnen we SAMEN met familie en vrienden goed voor ons naasten zorgen. Wij weten hoe moeilijk het zorgen voor een ander is en hoe groot de impact op je eigen leven kan zijn. Daarom brengen we met Femly de balans tussen werk, privé en zorg weer terug in je leven.

August Mertens

Dagelijkse leiding

Pragmatische verbinder die jarenlang in verschillende zorgorganisaties bestuursfuncties heeft bekleed. August kent de zorg van binnen en van buiten.

Francoise de Goeijen

Business development

Ervaringsdeskundige ondernemer die na het verzorgen van haar dementerende man besloot dat het organiseren van mantelzorg makkelijker moest. Francoise is een doorzetter pur sang.

Privacy en data

Femly weet als geen ander hoe gevoelig privacy van haar gebruikers en cliënten is. Wij gaan met data om alsof het die van onszelf betreft. Uiteraard voldoen wij 100% aan de AVG en overige geldende wet- en regelgeving. Wil je weten hoe wij tot in de kleine lettertjes privacy binnen Femly vormgeven? Lees dan onze Privacy policy. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Laat het ons dan weten.

Alle data die wij opslaan beveiligen wij. We hanteren hiervoor strikte eigen standaarden. Zo versleutelen wij alle persoonsdata binnen de Femly-app en op de Femly-tv. Daarnaast verbeteren wij periodiek onze beveiliging om deze voortdurend aan te scherpen.