Jouw Femly op maat

Bestel jouw Femly vandaag nog

Stap 1: Hoe wil je Femly gebruiken?

Onze mooie functies werken het best op onze Femly TV. Met een beetje geluk is Femly misschien ook op jullie eigen televisie te gebruiken.

WAAROM KIEZEN VOOR DE FEMLY TV?

  • deze is direct gebruiksklaar geleverd: alleen WIFI in te stellen
  • creëer een duidelijk eigen Femly-hoekje voor contact met de familie
  • 100% goede aansturing van de televisie met de Femly app

WAAROM KIEZEN VOOR FEMLY OP DE EIGEN TV?

  • opa of oma is al vertrouwd met de eigen televisie
  • goedkoper dan de Femly TV: je hoeft geen extra tv te huren of te kopen
  • bespaar ruimte doordat je maar 1 tv nodig hebt

Gebruik van de Femly op de eigen TV is recent op de markt gekomen. We zijn nog bezig met verdere verbetering van deze functionaliteit. Niet op alle TV’s werkt deze functie. Om onrust op afstand te voorkomen, adviseren we nadrukkelijk bij twijfel onze Femly TV te gebruiken. Verwezen wordt naar onze veelgestelde vragen voor de minimale technische eisen van de televisie.

Veel gestelde vragen

Is er iets van een informatiepakket?

Natuurlijk hebben wij documentatie. Maar we hebben iets veel beters. Onze ervaren consultants weten alles over implementatie, adviezen voor zorgprofessionals en hoe de familie het beste te betrekken. Met andere woorden: zij ontzorgen elke zorginstelling. Vraag nu dus een gesprek aan voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Aanvragen kan het contact formulier of […]
Lees meer

Kan ik Femly op mijn eigen televisie gebruiken?

Ja, dit kan zeker! Wij zijn populair omdat de eigen TV gebruikt kan worden voor Femly: bijvoorbeeld het beeldbellen zonder dat de dierbare iets hoeft te doen. De TV gaat vanzelf aan of gaat automatisch over van tv kijken naar beeldbellen en weer terug naar de oorspronkelijke stand. Femly op de eigen TV is recent […]
Lees meer

Moet de TV altijd aan staan?

Nee, de tv hoeft zeker niet altijd aan te staan. Bij beeldbellen gaat de tv automatisch aan en kan er gebeld worden. Na het beeldbellen gaat de tv weer uit, in standby. Het is mogelijk om met de app de tv op afstand uit en aan te zetten.


Lees meer
Wat is de levertijd van Femly?

We proberen Femly uiteraard zo snel mogelijk te bezorgen. Ontvangen orders voor dinsdag 15.00 worden woensdag met PostNL verstuurd. In de meeste gevallen ontvang je de Femly dan op donderdag. Per mail ontvang je informatie over de bezorging, de gebruikersinstructies en de inloggegevens.


Lees meer
Wat zijn de kosten?

Femly is voor particulier gebruik €19,95 per maand. We leveren een televisiescherm erbij die je kunt huren of kopen. Ga naar tarieven om de opties te bekijken.


Lees meer
Ik woon in het buitenland. Kan Femly daar ook bezorgd worden?

Femly wordt in Nederland en België bezorgd.


Lees meer
Wat zijn de voordelen en kenmerken van de Femly TV?

De Femly TV is ideaal om lekker snel, zonder zorgen, onze geweldige functies te ervaren. De voordelen en kenmerken van onze Femly TV zijn als volgt.  VOORDELEN VAN ONZE FEMLY TV: direct gebruiksklaar geleverd; geen technische handelingen meer nodig de tv gaat automatisch aan en uit met beeldbellen de oudere hoeft geen enkele handeling te verrichten de beeldbellers zijn goed hoorbaar […]
Lees meer