Op dit moment kunnen gebruikers het Femly scherm uitschakelen: het uitzetten / in standby zetten van het TV-scherm en televisie inschakelen: het aanzetten / uit standby halen van het TV-scherm.

Als Femly op de huidige tv aangesloten is moet Femly in HDMI poort 1 zitten en de tv in HDMI2.  Met “Femly openen” wordt het Femly portaal actief gemaakt en schakelt de tv over op HDMI1 en dus op Femly. Indien men de TV gebruikt voor een ander kanaal dan Femly zal met dit commando Femly actief worden; Femly moet in HDMI-poort 1 zitten

● Ontwikkelpunt Femly is de zichtbaarheid van de actuele status van de TV

● Ontwikkelpunt Femly is de aansturing naar mogelijke andere actieve poorten op de TV