Femly is te gebruiken in combinatie met de Femly app. Deze kun je downloaden in de Appstore of Playstore met de zoekterm “femly” of “rementis”. Selecteer het WITTE icoontje met de BLAUWE “F”.

PAS OP: sinds kort is een nieuwe testversie van Femly beschikbaar: “Femly 2” met het BLAUWE icoontje en de WITTE “F”. Gebruik deze NIET, tenzij we daar aanwijzingen voor gegeven hebben.

Je krijgt de dag van levering (of ervoor) je inloggegevens van Femly.  Bij de eerste keer dien je in te loggen in de Femly App:

• Gebruikersnaam: voer de inlognaam in zoals vermeld in de ontvangen mail
  • Wachtwoord: voer het wachtwoord in zoals vermeld in de ontvangen mail
  • Druk hierna op “Inloggen”
  • Tip: kopieer de inloggegevens uit de ontvangen mail
  • Attentie 1: zorg dat je telefoon / tablet verbonden is met het internet
  • Attentie 2: de inloggegevens om in te loggen in de app zijn NIET die van inloggegevens van www. femly.nl
  • Attentie 3: laat je inloggegevens niet slingeren