• Femly is heel makkelijk: je kunt altijd de witte stekker van Femly uit het stopcontact halen, zodat Femly weer opnieuw opstart bij het in het stopcontact zetten. Dit is altijd het eerste wat je kunt doen als iets niet werkt.
  • Check als dit niet werkt of alle drie de kabels achter de tv in het Femly kastje goed ingestoken zijn (haal ze er even uit en doe ze er vervolgens weer in). Het kan zijn dat door het transport de kabels los zijn gaan zitten.
  • Het kan zijn dat het wifi netwerk niet sterk genoeg is. Dit is heel makkelijk te checken met een zgn “speedtest”.
  • Je kunt deze QR code scannen om de app te downloaden:

● Voor de playstore:

● En voor de applestore: