VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

BEL ONS: 085 065 72 49.       VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

BEELDBELLEN OP DE FEMLY TV

Zo gemakkelijk is Femly

MET FEMLY IEDEREEN IN BEELD

Hoe fijn is het als kleinzoon of dochter eenvoudig kan videobellen met opa of oma.

Meer familiemomenten om samen van te genieten. Femly brengt door beeldbellen via de eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar.

  • Beeldbellen met de vertrouwde (eigen) televisie
  • Geen enkel handeling nodig door de oudere
  • Iedereen kan gratis de mobiele app gebruiken
  • Het goede leven delen met (familie-)foto’s
  • Afspraken en medicatie plannen in de agenda
VER WEG, MAAR ALTIJD DICHTBIJ

Ontdek het gemak van Femly

We hebben een Femly geïnstalleerd bij mijn 91 jarige schoonvader. Binnen een week was hij verslaafd Een super gebruikersvriendelijk systeem.
Femly werd binnen 1 dag geleverd aan de deur. Er hoefde geen installateur naar binnen. Oma hoefde de Femly alleen maar in het stopcontact te steken. De hele familie kan nu met haar beeldbellen! Het scherm gaat vanzelf aan zodra wij bellen, oma hoeft NIETS te doen; de eenvoud is subliem!
Na de eerste voetbaltraining van onze zoon fijn kunnen bellen met oma om dit te delen!
Ik zeg altijd, paps ga maar lekker in je stoel zitten, je hoeft niets te doen, ik kom vanzelf in beeld.
Onmisbaar, voor mij de beste uitvinding hulpmiddel voor dementie wat er überhaupt op de markt is, 10 van 10 punten. Mijn ouders vinden het geweldig, omdat ze ook niets hoeven te leren. Het is perfect!!
Wat een geweldige uitvinding!! Mijn vader had alzheimer en zo kon de familie altijd contact met hem hebben om te kijken hoe het met hem ging!
Ik woon 60 km bij mijn moeder vandaan en beeldbel elke dag met haar. Als je elkaar via Femly ziet, is het elke keer toch weer net, of je even bij elkaar op bezoek bent. Dat vinden we allebei heel fijn!
Femly heeft enorm bijgedragen aan het levensplezier van mijn moeder!
Femly werd binnen 1 dag geleverd aan de deur. Er hoefde geen installateur naar binnen. Oma hoefde de Femly alleen maar in het stopcontact te steken. De hele familie kan nu met haar beeldbellen! Het scherm gaat vanzelf aan zodra wij bellen, oma hoeft NIETS te doen; de eenvoud is subliem!
Femly, ik zou het aan iedereen adviseren het maakt mijn vader en ons een gelukkiger mens.
Ook al nemen de mentale vermogens van mijn moeder af , ze kan het blijven gebruiken. Ze is altijd blij als 1 van haar dochters (1 in Canada) of een kleinkind inbelt. Sindsdien verzorgt ze zich ook beter, ze tut zich op want ze kan ' bezoek' krijgen.
Femly heeft enorm bijgedragen aan het levensplezier van mijn moeder!

Femly €19,95 per/maand

Wij zijn er voor de hele familie, iedereen krijg gratis toegang tot de app. Daarmee communiceer je met de Femly op de TV. Juist in deze tijd willen we meer ‘echt’ contact. Wil jij dat ook? 

Sluit een abonnement af en ervaar het gemak van Femly. De Femly TV wordt thuis bezorgd. Maak verbinding met het internet op locatie en het beeldbellen kan beginnen!

Eenvoudig beeldbellen via de vertrouwde televisie.

Met Femly kun je beeldbellen, foto’s en video’s uitwisselen, herinneringen sturen over medicijngebruik en contact houden met praktijkondersteuners of de huisarts.

De familie belt, de oudere hoeft helemaal niks te doen. Via de app komt de familie vanzelf in beeld.

Kant en klaar bezorgd dus er is geen installateur nodig.

Contact zelfs vanuit jouw vakantie adres

Samen sterk​

De familie altijd in contact,
zelfs vanuit het buitenland.

Geluk door rust​

Mantelzorg is al zwaar genoeg, breng meer rust in jouw leven.

Simpel ​

Stop de stekker in het stopcontact en FEMLY werkt.

Duurzaam​

Meer bereiken in minder tijd.

Femly in de media

Tv aan, eenzaamheid uit

Veel ouderen kunnen niet overweg met bijvoorbeeld een tablet of mobiele telefoon. De televisie is daarentegen een bekend apparaat voor veel ouderen. Via de app kunnen familie en vrienden beeldbellen, maar ze kunnen ook foto’s of filmpjes sturen, een agenda bijhouden of berichten sturen. Op deze manier blijven de ouderen toch in contact met hun familie in deze moeilijke tijd.

Tv aan, eenzaamheid uit

Start-up Femly heeft het drukker dan ooit. Het bedrijf heeft een dienst ontwikkeld waardoor mensen via de televisie kunnen videobellen. Dat is ideaal voor ouderen die niet met een tablet of smartphone overweg kunnen. Het initiatief is in tijden van isolatie dan ook zeer welkom.

Nieuws vanuit ons

WIJ ZIJN FEMLY

Het Femly team bestaat uit zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Wij hebben ons jaren ingezet voor betere zorg en met hart en ziel voor naasten gezorgd. Wij weten hoe groot de impact is en hoe moeilijk de zorg. Daarom brengen we met Femly de balans tussen werk, privé en zorg weer terug in jouw leven.

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact

Het team achter Femly bestaat o.a. uit Françoise de Goeijen.
Samen helpen ze graag op weg om jouw systeem volledig klaar voor gebruik te maken.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur jouw vraag via het contactformulier.

Wereld Alzheimerdag

Ter gelegenheid van de Wereld Alzheimerdag op 21 september 2023 heeft Femly in de Bibliotheek Amstelland een presentatie en demonstratie gegeven op een bijeenkomst gehouden voor zorgverleners en mantelzorgers van mensen met dementie. Zie voor meer info: https://www.mijnamstelveen.nl/femly-tv-in-amstelveen/.