Hartverwarmende reacties

Onze slogan is ‘voor elkaar, met elkaar’. Wij zijn vaak erg betrokken bij onze klanten door het persoonlijk contact en de mooie verhalen die jullie delen.

Lees hier de mooie berichten die wij de afgelopen weken hebben ontvangen.

Beste Femly,

mede namens mijn moeder en de hele familie wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie medewerking en snelle actie op een moment dat mijn moeder erg ziek was. Tegen alle verwachtingen in is ze er weer bovenop gekomen. Ze geniet dagelijks van het beeldbellen en voor ons is het een geruststelling.

Wat een fantastisch product, na bestelling enorm snel bij mijn vader in het verzorgingshuis, persoonlijk, door medewerker van Femly langs gebracht. Zo fijn om met mijn vader te kunnen beeldbellen als wij dat willen.
Het mooie is dat hij zelf niets hoeft te doen. Ik zeg altijd, paps ga maar lekker in je stoel zitten, je hoeft niets te doen, ik kom vanzelf in beeld.
Bij vragen kan ik ze appen en nog geen 5 minuten later krijg ik een reactie. Heel fijn de persoonlijke omgang en betrokkenheid die zij en dit bedrijf hebben.
Femly, ik zou het aan iedereen adviseren het maakt mijn vader en ons een gelukkiger mens.
Dank Femly!

Femly werd binnen 1 dag geleverd aan de deur. Er hoefde geen installateur naar binnen. Oma hoefde de Femly alleen maar in het stopcontact te steken. De hele familie kan nu met haar beeldbellen! Het scherm gaat vanzelf aan zodra wij bellen, oma hoeft NIETS te doen; de eenvoud is subliem!
Ook in de huisartsenpraktijk waar ik als huisarts werk, is een Femly sinds kort aanwezig. Patiënten kunnen op afspraak op onze tv inbellen, dat maakt sommige gesprekken en consulten toch makkelijker!

Vandaag een ’tv beeldbel’ van Femly bij mijn moeder van 94 jaar geplaatst.
We kunnen nu via de app bellen en video-beelden laten zien. Ook kunnen we foto’s, korte video’s toevoegen. Daarnaast is er een agenda, een berichtenmodule en herinneringen medicijngebruik aanwezig.
Het mooie van het systeem is dat wij het systeem op afstand kunnen aansturen. D.w.z televisie aan/ uitzetten. De agenda vullen, berichten sturen.
Onze moeder hoeft hierbij zelf niets te doen, behalve kijken, luisteren en terug praten.
Zeker in deze roerige tijden waarbij bezoek minder wenselijk is het mooi dat haar kleinzoons ook hun oma kunnen zien en spreken. Het is voor ons ook gemakkelijk als we straks weer met de camper op reis zijn.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.