Ja, dit kan zeker! Wij zijn populair omdat de eigen TV gebruikt kan worden voor Femly: bijvoorbeeld het beeldbellen zonder dat de dierbare iets hoeft te doen. De TV gaat vanzelf aan of gaat automatisch over van tv kijken naar beeldbellen en weer terug naar de oorspronkelijke stand.

Femly op de eigen TV is recent op de markt gekomen. We zijn nog bezig met verdere verbetering van deze functionaliteit. Niet op alle TV’s werkt deze functie. Er zijn minimale eisen. Deze zijn:

De tv moet minimaal 2 HDMI poorten hebben: in poort 1 voor tv kijken en poort 2 voor Femly
De tv moet een zogenaamde cec-functie hebben (geef je TV model door en we controleren het voor je)
Gecombineerd gebruik van Femly met een antennekabel werkt helaas nog niet. Daarnaast werken niet alle merken nog feilloos. De kans op goede werking per merk is als volgt:

Onze eigen Femly TV: 100%
Samsung: 95%
Sony: 95%
Philips: 50%
LG: 10%, alleen in en uit standby
Andere merken: onbekend (we leren elke dag bij!)
Ook goed om te weten, is dat Femly sowieso werkt op de eigen TV. Alleen bij het wisselen van apparaat zijn voorgaande punten van belang. Mocht het wisselen op afstand niet lukken, dan kan nog altijd de afstandsbediening gebruikt worden.

Indien getwijfeld wordt over de functionaliteit van de TV aansturing, adviseren we toch de “Femly los” te bestellen en proefondervindelijk te kijken of Femly naar behoren werkt. Als blijkt dat de aansturing niet 100% naar wens is, kunnen we altijd nog de Femly TV nasturen. Als de Femly TV niet bevalt, kan in de proefperiode van 2 weken (in overleg eventueel langer) afgezien worden van de definitieve bestelling.

Verwijzing naar onze handleiding “Eerste gebruik Femly eigen TV” https://drive.google.com/file/d/11oHYLFvKE7CXaHecKLlZ_j5pyPTug8hH/view?usp=sharing

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.