Hoe kan Femly worden opgezegd?

De looptijd van een abonnement is 12 maanden en is opzegbaar bij bijzonderheden (opname, overlijden). Wij hebben voor de abonnementsvorm gekozen om Femly zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden. Opzegging dient te gebeuren door een email te sturen naar info@femly.nl. Hierna sturen wij instructies hoe de Femly te retourneren.

Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer wijzigen?

De betaling van Femly gebeurt via automatische incasso. Deze betaling is in gang gezet bij de eerste bestelling. Het wijzigen van het bankrekeningnummer doe je door je eerste te vervangen door een nieuwe bestelling. Voer de volgende stappen uit. – Je gaat naar www.femly.nl – Ga na of je ingelogd bent: klik bovenaan op “Mijn account” – Als je niet meer ingelogd bent, log in met je inloggegevens – Indien je niet meer kunt inloggen, vraag een nieuw wachtwoord aan – Je gaat naar menu “Abonnementen” – Ga naar de regel met status “Actief” en druk op de knop “Bekijk” – Druk op de gele knop “Vernieuw nu” – Controleer de gegevens, selecteer de betalingswijze en vul het vinkje in voor de voorwaarden – Ga door en druk op de groene knop “Betalen” – Je doet de betaling met het nieuwe bankrekeningnummer – De vervolgbetalingen gaan vanaf nu met het nieuwe bankrekeningnummer

Mag ik nu het TV scherm huren, maar als het goed bevalt, alsnog kopen?

Ja! Dit is altijd mogelijk gedurende het eerste jaar. Een gedeelte van de reeds betaalde huur zal verrekend worden.

Wat moet ik voor de app betalen?

De app is gratis. En je kunt zelf kiezen wie de app allemaal kan gebruiken. Met dezelfde inloggegevens kun je zoveel gebruikers toevoegen als je wilt.

Wat zijn de kosten?

Femly is voor particulier gebruik €19,95 per maand. We leveren een televisiescherm erbij die je kunt huren of kopen. Ga naar tarieven om de opties te bekijken.

Zijn er nog aparte aansluitkosten?

Nee, er zijn geen aansluitingskosten: wij sturen op, jullie installeren zelf heel eenvoudig de Femly. Wel is het mogelijk om voor € 49,95 hulp te krijgen bij de installatie. Tevens worden er dan adviezen gegeven over het optimaal gebruik van de mogelijkheden van Femly. Neem contact met ons op, indien hier behoefte aan is.