Iedereen in beeld met Femly

Meer zorg nodig, minder handjes beschikbaar: het is een dilemma dat steeds nijpender wordt.

Femly zorgt ervoor dat contact op afstand mogelijk is door een eenvoudige oplossing. Hierdoor kan iedereen die bij de zorg betrokken is (een steeds groter wordende groep), gemakkelijk informatie uitwisselen en contact houden.

Al ruim een jaar test ons team van zorgprofessionals Femly met oudere mensen en kwetsbare groepen. Een groep die niet is opgegroeid met videochatten via Skype, Whatsapp of Zoom. Het is te ingewikkeld.
Ouderen geven aan niet met een smartphone overweg te kunnen.

Femly staat nauw in contact met vele mantelzorgers, zorgorganisaties en professionals. Onze missie is helder; laten we ouderen en kwetsbare groepen bijstaan. Neem fysiek afstand, maar blijf met behulp van Femly altijd met elkaar in contact.

Femly samenstellen

Femly voor jouw organisatie of zorginstelling?

Wat kan je doen met Femly?

Wij zijn er voor de hele familie en alle verzorgers. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Sluit een abonnement af en ervaar het gemak van Femly. De Femly TV wordt kant en klaar aan de voordeur bezorgd. Steek de stekker in het stopcontact, maak verbinding met het internet en het beeldbellen kan beginnen!

Naast de Femly TV verlicht de Femly app de zorgen en taken van mantelzorgers door middel van:

  • Beeldbellen
  • Reminders voor medicijngebruik
  • Agenda
  • Foto’s en video’s met elkaar delen
  • Gezellige berichten delen

Ervaar Femly zelf

De zorg voor ouderen en geliefden draait om liefde. We weten uit eigen ervaring dat de zorg vaak voor rekening komt van één of enkele personen uit de directe omgeving. Maak het weer simpel, met Femly!

Houd contact met elkaar via beeldbellen, wissel foto’s en video’s uit maar maak ook zorg op afstand gemakkelijker. Stuur herinneringen over medicijngebruik of een dagschema.

Femly samenstellen

We hebben een Femly geïnstalleerd bij mijn 91 jarige schoonvader. Binnen een week was hij verslaafd Een super gebruikersvriendelijk systeem.

Femly werd binnen 1 dag geleverd aan de deur. Er hoefde geen installateur naar binnen. Oma hoefde de Femly alleen maar in het stopcontact te steken. De hele familie kan nu met haar beeldbellen! Het scherm gaat vanzelf aan zodra wij bellen, oma hoeft NIETS te doen; de eenvoud is subliem!

Na de eerste voetbaltraining van onze zoon fijn kunnen bellen met oma om dit te delen!

Ik zeg altijd, paps ga maar lekker in je stoel zitten, je hoeft niets te doen, ik kom vanzelf in beeld.

Onmisbaar, voor mij de beste uitvinding hulpmiddel voor dementie wat er überhaupt op de markt is, 10 van 10 punten. Mijn ouders vinden het geweldig, omdat ze ook niets hoeven te leren. Het is perfect!!

Wat een geweldige uitvinding!! Mijn vader had alzheimer en zo kon de familie altijd contact met hem hebben om te kijken hoe het met hem ging!

Ik woon 60 km bij mijn moeder vandaan en beeldbel elke dag met haar. Als je elkaar via Femly ziet, is het elke keer toch weer net, of je even bij elkaar op bezoek bent. Dat vinden we allebei heel fijn!

Femly heeft enorm bijgedragen aan het levensplezier van mijn moeder!

Femly werd binnen 1 dag geleverd aan de deur. Er hoefde geen installateur naar binnen. Oma hoefde de Femly alleen maar in het stopcontact te steken. De hele familie kan nu met haar beeldbellen! Het scherm gaat vanzelf aan zodra wij bellen, oma hoeft NIETS te doen; de eenvoud is subliem!

Femly, ik zou het aan iedereen adviseren het maakt mijn vader en ons een gelukkiger mens.

Ook al nemen de mentale vermogens van mijn moeder af , ze kan het blijven gebruiken. Ze is altijd blij als 1 van haar dochters (1 in Canada) of een kleinkind inbelt. Sindsdien verzorgt ze zich ook beter, ze tut zich op want ze kan ' bezoek' krijgen.

Femly heeft enorm bijgedragen aan het levensplezier van mijn moeder!

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact

Het team achter Femly bestaat o.a. uit Françoise de Goeijen.
Samen helpen ze graag op weg om jouw systeem volledig klaar voor gebruik te maken.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur jouw vraag via het contactformulier.

Contact opnemen
Kan er op de Femly TV ook gewoon naar zenders gekeken worden?

Ja!! Met de 24 en 32 inch Femly TV kan Femly gecombineerd gebruikt worden met TV kijken via een setup box aangesloten in HDMI-poort 1. Met een COAX-kabel kan ook TV gekeken worden, maar dan is het wisselen tussen Femly en TV kijken niet mogelijk en raden we dus niet aan.


Lees meer
Mijn vader (of moeder) zit in een verzorgingshuis, kan Femly daar ook gebruikt worden?

Ja! Als er Wifi in het huis aanwezig is, kan een voorgeprogrammeerde Femly afgeleverd worden voor de deur.  Het enige wat nog hoeft te gebeuren: de TV plaatsen in de kamer en de stekker in het contact steken.


Lees meer
Mijn vader is slechtziend. Kan Femly ook op een groter beeldscherm geïnstalleerd worden?

Wij bieden onze Femly TV aan op 24 en 32 inch. Als een nog groter scherm gewenst is, is dat apart te bespreken. Neemt contact via info@femly.nl of via het contactformulier.


Lees meer
Wat zijn de kosten?

Femly is voor particulier gebruik €19,95 per maand. We leveren een televisiescherm erbij die je kunt huren of kopen. Ga naar tarieven om de opties te bekijken.


Lees meer