Blog August Mertens

Als afgestudeerd Register Accountant en bedrijvendokter is de stap naar ondersteuning van kwetsbare ouderen en mantelzorgers niet direct een logische. Helaas heb ik van dichtbij schrijnende situaties achter de voordeur gezien. Als voormalig directeur en bestuurder van enkele thuiszorgorganisaties heb ik ervaren hoe moeilijk het is om het aantal sterk toenemende ouderen voldoende aandacht te geven. Mijn passie is om ouderen toch het dagelijks levensplezier te geven ondanks dat ze eenzamer en/of kwetsbaarder worden. Enerzijds door ze langer zelfstandig thuis te laten wonen, maar vooral door behoud van gezelligheid door het (opnieuw) aanspreken van hun sociaal netwerk. Daarnaast wil ik direct betrokken familieleden helpen om die aandacht te geven zonder dat ze zelf in de knoei komen met het eigen leven. Samen sterk is mijn motto. Terug naar de kracht van de hele familie! Met leuke aandacht, humor en lol. Met de oprichting van Femly heb ik mijn passie vorm kunnen geven.